< Αρχική Σελίδα
Είσαι εδώ:
Εκτύπωση

Παραδείγματα υλικού που ενδέχεται να απαιτούνται

Smartphone :  Είναι ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο υπολογιστή και άλλες λειτουργίες που δεν σχετίζονται αρχικά με τηλέφωνα, όπως λειτουργικό σύστημα, περιήγηση στο Web και δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών λογισμικού.
Tablet : Είναι ένας ασύρματος, φορητός προσωπικός υπολογιστής με διεπαφή οθόνης αφής. Ο συντελεστής μορφής tablet
είναι συνήθως μικρότερος από έναν φορητό υπολογιστή / φορητό υπολογιστή, αλλά μεγαλύτερος από ένα smartphone.
Laptop : Ορισμένες φορές ονομάζεται φορητός υπολογιστής από κατασκευαστές, είναι ένας προσωπικός υπολογιστής με μπαταρία ή εναλλασσόμενο ρεύμα, γενικά μικρότερος από έναν χαρτοφύλακα που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε προσωρινούς χώρους.
Προσωπικός υπολογιστής (PC) : Είναι ένας μικροϋπολογιστής σχεδιασμένος για χρήση από ένα άτομο κάθε φορά και διαθέτει λειτουργικό σύστημα όπως Windows ή Linux
Whiteboard :Ένας διαδραστικός πίνακας (Interactive whiteboard) είναι μια ψηφιακή συσκευή αφής που συνδέεται με έναν υπολογιστή και ένα προβολικό (προτζέκτορα). Το προβολικό προβάλλει το οπτικό σήμα εξόδου του υπολογιστή στην επιφάνεια του πίνακα. Ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα εικονιζόμενα αντικείμενα, χρησιμοποιώντας την αφή.Ο διαδραστικός πίνακας πρέπει να είναι συνδεδεμένος με έναν υπολογιστή που δημιουργεί τις πραγματικές εικόνες ή δεδομένα. 
Προβολέας & Οθόνη : Είναι μια οπτική συσκευή που προβάλλει μια εικόνα (ή κινουμενες εικόνες) σε μια επιφάνεια, συνήθως μια οθόνη.
Ηχεία : Είναι συσκευές που μετατρέπουν αναλογικά ηχητικά σήματα σε ισοδύναμες δονήσεις αέρα για να κάνουν ακουστικό ήχο.
Εξοπλισμός εγγραφής ήχου : Είναι εξοπλισμός σχεδιασμένος για ηχογράφηση, μίξη και παραγωγή ήχου ορχηστρικών ή
φωνητικών μουσικών παραστάσεων, προφορικών λέξεων και άλλων ήχων.
Κάμερα : Είναι μια συσκευή για τη λήψη ακίνητων εικόνων ή για την εγγραφή κινούμενων εικόνων, οι οποίες αποθηκεύονται σε φυσικό μέσο ή σε ψηφιακό σύστημα
Εξοπλισμός εγγραφής βίντεο : Η ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο (DVR) είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που καταγράφει βίντεο σε ψηφιακή μορφή.
Πρόσβαση στο Διαδίκτυο : Μια διαδικασία σύνδεσης στο Διαδίκτυο με τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, φορητών
υπολογιστών ή κινητών συσκευών από χρήστες ή επιχειρήσεις. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο ορίζεται από διάφορες ταχύτητες πρόσβασης.
Αξιολογήσε το άρθρο
0 από 5 αστέρια
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
Πως μπορούμε να βελτιώσουμε αυτό το άρθρο;
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Επόμενο Εφαρμογές λογισμικού
Πίνακας περιεχομένων